7 september – Open Dag – Start nieuw seizoen

Na de feestelijke opening op 18 mei heeft het Huis van Weezenhof steeds meer bekendheid gekregen en weten steeds meer mensen de weg naar de huiskamer te vinden. Vandaar dat we nu al volop bezig zijn met de voorbereidingen voor een nieuw seizoen.

Op zaterdag 7 september van 11 tot 15 uur staan de deuren van Huis van Weezenhof wijd open voor alle wijkbewoners om kennis te maken met de activiteiten die in het Huis in het najaar gaan plaatsvinden.

De huidige goed bezochte activiteiten worden natuurlijk voortgezet, maar er is ruimte voor nog zoveel meer. Graag willen we iets voor de kinderen in de wijk aanbieden. Denk aan een knutselclub, spelletjes middag, schaakclub of muziek.

Er zijn nog avonden vrij voor lezingen (cultureel, wetenschappelijk,…) en clubs. Van leesgroep, fotoclub tot debatingclub. Misschien wel samen muziek maken of yoga doen. Het kan allemaal. Wij bieden de gelegenheid.

Maar… we hebben ook mensen nodig die dergelijke activiteiten willen helpen organiseren. Lijkt het je wel wat om een activiteit te organiseren (eenmalig, wekelijks of maandelijks) of zoek je geïnteresseerde medebewoners ? Neem contact met ons op, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. En we zorgen voor een plek op de activiteitenmarkt op 7 september! Aanmelden kan via https://huisvanweezenhof.nl/meedoen/ of via het formulier dat in de huiskamer ligt.

 
Scroll naar boven