Maaltijden op maandag en donderdag; een gewijzigd bericht van Buurman catering

Wij hebben goed nieuws! Sinds maandag 27 april verkoopt Buurman vanuit het Huis van Weezenhof maaltijden. We hebben verschillende signalen gekregen vanuit de wijk dat deze behoefte er is en zijn daarom met het Huis van Weezenhof overeen gekomen dat wij gebruik mogen maken van de voorzieningen van het Huis van Weezenhof. Het Huis van Weezenhof wordt als uitgiftepunt gebruikt voor de verkoop van maaltijden.

Hoe gaat dit eruit zien?

Op maandag en donderdag zullen wij maaltijden aanbieden die te vinden zijn op onze website. Uit eten kan in deze periode niet, maar haal het restaurant eens naar huis. Verder zullen we regelmatig andere leuke acties hebben, zoals het aanbieden van een high-tea voor de Moederdag. Ook deze zijn te vinden op onze website.

De gerechten zijn af te halen in het Huis van Weezenhof op maandag en donderdag tussen 17.00 en 18.30 uur. Graag een dag van tevoren bestellen voor 20.00 uur. Dank!

U kunt alleen pinnen.

Bestellingen zijn te plaatsen via het bestelformulier op de website www.buurmancatering.nl of per email: maaltijd@buurmancatering.nl

Wij hebben er heel veel zin in! We hopen jullie snel te zien in het Huis van Weezenhof.

Buurman houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM, dat betekent dat er aan de 1,5 meter eis voldaan moet worden. Dat betekent dat er ook maar 1 persoon per keer naar binnen mag om de maaltijden af te halen. Daarnaast is er plexiglas boven de bar aangebracht.