Beste donateurs!

Beste bewoner van Weezenhof,
U zult wellicht het nieuws hebben vernomen… Huis van Weezenhof staat! Door de inzet van een enthousiast team staat er op de plaats enz. enz
Zo begon de flyer die we eind februari bij u in de bus stopte.

Nu luidt de aanhef: Beste donateurs!
Door de inzet van een enthousiast team en een groot aantal ruimhartige donateurs is er een goede basis gelegd voor het Huis van Weezenhof. Wij willen u dan ook van harte bedanken voor de bijdrage die het ons mogelijk maakt, om langzaam de droom van vele bewoners van de Weezenhof waar te maken. Er komt elke maand een vaste bijdragen van 553 euro op rekening van het huis van Huis van Weezenhof en dat is, in ons zeer korte bestaan, een fantastisch resultaat. Het geeft ons rust, om de financiële basis steeds stabieler te zien worden. We zijn
nog niet op het streefbedrag maar …….. we zijn slechts een half jaar bezig.

Ook zijn er inmiddels al 18 activiteiten, van bridge tot tekenen en van bijles voor jongeren tot
computerondersteuning. En dat allemaal dóór en vóór de mensen uit deze wijk. Er worden regelmatig lunches en diners gebruikt en onlangs zelfs een heerlijke Syrische maaltijd. En.. er komen ook steeds meer bewoners voor een heerlijk kopje koffie of thee met koekjes en/of een babbeltje. Het gemiddelde aantal bezoekers staat nu op 105 per week.

Het enthousiasme is groeiende. Zowel bij vrijwilligers als bij onze gasten. Maar ook bij de deelnemers aan de diverse activiteiten. Heel voorzichtig kunnen we concluderen dat we in een behoefte voorzien en dat vinden we erg plezierig. Zoals in de flyer stond vermeld: De betrokkenheid van de wijkbewoners is nodig en ja …………. het was wat brutaal om u te vragen bij te dragen maar het is waargemaakt …….. door zowel donateurs als vrijwilligers!

Wij zijn daar iedereen dankbaar voor en dat willen we u even laten weten. We gaan door, met de hulp van ieder van u, om het nog mooier te maken!
Nogmaals hartelijk dank en tot ziens in ONS HUIS!

Bestuur van Huis van Weezenhof

 
Scroll naar boven