Gespreksgroep

Denk jij ook wel eens: hier zou ik wel eens met anderen over willen praten? Gewoon omdat het je bezighoudt, of om eens je hart te luchten, of omdat je graag wilt weten hoe anderen er over denken.

Ik denk aan onderwerpen als gelukkig zijn, wat betekent dat voor jou? Of alleen zijn, is dat een probleem of juist helemaal niet?

Maar laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Paula van Dorp. Vanuit mijn opleiding en levenservaring voel ik de behoefte om mensen samen te brengen en de gelegenheid te geven om samen van gedachten te wisselen over levensvragen die hen na aan het hart liggen.
Het is mijn bedoeling dat deelnemers zelf gespreksonderwerpen aanleveren en dat we samen in goed overleg bepalen waar we het over zullen hebben.
Mijn taak is het gesprek in goede banen te leiden op een manier dat ieder aan bod komt.


Plaats: Huis van Weezenhof
Tijd: op woensdagavond van 19.30u tot 21.00u (inloop om 19.00 uur)
Hoe vaak: 1 keer per 2 weken; in totaal 10 keer. Daarna kan de groep zelfstandig doorgaan.
Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

Spreekt dit je aan en wil je deelnemen, schrijf je dan via in dit formulier of via de intekenlijst in Huis van Weezenhof. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4) starten we op 26 februari 2020 met een nieuwe groep.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet, Paula van Dorp,