Nieuwsbrief 7 december 2018

Banner Huis van Weezenhof

Groot nieuws Huis van Weezenhof

Eind november hebben we de toezegging gekregen dat we de subsidie inderdaad krijgen. Daardoor kwam alles in een stroomversnelling terecht. De vervoerder die we hebben benaderd heeft laten weten dat het gebouw dat nu nog in Noordwijkerhout staat, op 17 december wordt afgebroken en op 19 en 20 december op zijn plek in de Weezenhof wordt opgebouwd. De aansluiting van gas, water en licht zal waarschijnlijk pas in januari gebeuren.

En dan moet het huis ook nog worden opgeknapt en ingericht. Mensen die mee willen werken zijn van harte welkom. In eerste instantie gaat er geschilderd, gepoetst en een nieuwe vloer gelegd worden. Voor de inrichting zijn we op zoek naar grote stevige tafels, stoelen, kapstok, lampen, een bank voor de zithoek, kasten voor de boeken en speelgoed, servies, glazen, bestek, beamer, etc. Het moet wel in goede staat zijn want we moeten er met z’n allen een paar jaar mee vooruit kunnen. Dus kijkt vast rond wat je wilt delen met het Huis van Weezenhof. Datum van inzameling volgt nog.

Wil je op de een of andere manier meewerken, vaak of af en toe. Ben jij een handige klusser, elektricien, timmerman, schilder, etc. Wil jij ook activiteiten organiseren, gastvrouw / -heer zijn of heb je nog andere talenten in de aanbieding, meldt je dan aan via https://huisvanweezenhof.nl/contact/

Begin januari gaan we met de mensen die zich hebben aangemeld om activiteiten te organiseren in gesprek. Ook voor ons is dit allemaal nieuw, dus we gaan samen uitvinden hoe één en ander aan te pakken en te organiseren. Er is dus een hele hoop te doen en te regelen, dus kom gezellig helpen en leer meteen nieuwe mensen uit onze buurt kennen. Samen kunnen we de klus klaren en geven we Weezenhof een levendig en bruisend hart.
Kijk voor het laatste nieuws op www.huisvanweezenhof.nl

Zodra het huis klaar is biedt het ook mogelijkheden voor flexplekken. Interesse? Neem contact met ons op.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com