Bestuur

Even voorstellen…

Tineke Baart - Voorzitter

Tineke Baart – voorzitter
Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Sinds 4 jaar ben ik met pensioen en zolang woon ik ook in Weezenhof. Mijn arbeidzame leven ben ik begonnen als medisch analist en de laatste 16 jaar heb ik gewerkt als manager bij het Centraal Bureau van de Statistiek. Jarenlang heb ik in diverse besturen gezeten, van vrouwenvormingswerk tot schoolbestuur. Mijn bestuurlijke ervaring zet ik met veel enthousiasme in om Huis van Weezenhof tot een groot succes te maken en vooral verheug ik me op de vele mensen die ik daar ga ontmoeten.

Peter Scholtens - Secretaris en bestuurslid namens Bewonersplatform Weezenhof

Peter Scholtens – secretaris en bestuurslid namens Bewonersplatform Weezenhof
Voor mijn werk in de halfgeleiderindustrie (NXP, voormalig Philips) heb ik veel rondgereisd, maar je kunt geen wereldburger zijn zonder je eigen omgeving te kennen. Daarom wil ik graag bijdragen aan het creëren van een gezellige wijk. Ik heb zowel in het Noorden, Midden als Zuiden van Nederland gewoond, en ben zeer gehecht geraakt aan de omgeving Nijmegen. Ik ben 48 jaar geleden geboren in een groot gezin, dus ik weet hoe belangrijk het is om ieders belang mee te nemen bij besluiten. Om op lange termijn bij het verder ontwikkelen van Huis van Weezenhof te ondersteunen met ideeën en wensen van de bewoners, ben ik namens Bewonersplatform Weezenhof als mede-bestuurder aangesteld.

Lex Leenaars,  bestuurslid – communicatiemedewerker

Aangezien ik nog nooit eerder een bestuursfunctie heb bekleed kan ik  – niet gehinderd door enige kennis – met open vizier deze taak gaan vervullen.
Onze identiteit wordt voor een groot deel gevormd door de interactie met andere mensen. Het Huis van Weezenhof  is één van de plekken dat hiervoor de gelegenheid biedt. Het is een plek om de verbinding te zoeken met andere bewoners van de Weezenhof. 
Ik wil graag een bijdrage leveren aan de realisatie van deze plek voor nu en in de toekomst.

Marian Vermeulen – coördinator vrijwilligers
Na vele jaren te hebben gewerkt als loopbaanadviseur en daarnaast als praktijkmanager in een drukke fysiotherapiepraktijk, ben ik nu een tijdje met pensioen. Ik heb me aangemeld als vrijwilligerscoördinator bij Huis van Weezenhof. Ik ervaar het contact met allerlei verschillende mensen als erg fijn en waardevol en zo kan ik een bijdrage leveren om Huis van Weezenhof tot een succes te maken.

 
Scroll naar boven