Bestuur

Even voorstellen…

Tineke Baart - Voorzitter

Tineke Baart – voorzitter
Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Sinds 4 jaar ben ik met pensioen en zolang woon ik ook in Weezenhof. Mijn arbeidzame leven ben ik begonnen als medisch analist en de laatste 16 jaar heb ik gewerkt als manager bij het Centraal Bureau van de Statistiek. Jarenlang heb ik in diverse besturen gezeten, van vrouwenvormingswerk tot schoolbestuur. Mijn bestuurlijke ervaring zet ik met veel enthousiasme in om Huis van Weezenhof tot een groot succes te maken en vooral verheug ik me op de vele mensen die ik daar ga ontmoeten.

Peter Scholtens - Secretaris en bestuurslid namens Bewonersplatform Weezenhof

Peter Scholtens – secretaris en bestuurslid namens Bewonersplatform Weezenhof
Voor mijn werk in de halfgeleiderindustrie (NXP, voormalig Philips) heb ik veel rondgereisd, maar je kunt geen wereldburger zijn zonder je eigen omgeving te kennen. Daarom wil ik graag bijdragen aan het creëren van een gezellige wijk. Ik heb zowel in het Noorden, Midden als Zuiden van Nederland gewoond, en ben zeer gehecht geraakt aan de omgeving Nijmegen. Ik ben 48 jaar geleden geboren in een groot gezin, dus ik weet hoe belangrijk het is om ieders belang mee te nemen bij besluiten. Om op lange termijn bij het verder ontwikkelen van Huis van Weezenhof te ondersteunen met ideeën en wensen van de bewoners, ben ik namens Bewonersplatform Weezenhof als mede-bestuurder aangesteld.

Ben Wolters - Penningmeester

Ben Wolters – penningmeester
Getrouwd en vader van twee kinderen en opa van 6 kleinkinderen.
Begonnen als kok in Franse restaurants, verder gewandeld als inkoper en facilitair-manager van een groot landelijk opleidingsinstituut en uiteindelijk beland als directeur van Conferentieoord de Poort in Groesbeek.
Nu als jong gepensioneerde wil ik me naast een aantal andere vrijwilligerstaken, graag inzetten voor Huis van Weezenhof. Mijn capaciteiten zoals creativiteit en enthousiasme (en kluskennis) gaan me daar vast bij helpen. Ik hoop uiteraard veel bewoners van de wijk te leren kennen.

Cobi van Kollenburg – ondersteuner praktische – en creatieve zaken
Ik ben Cobi, 52 jaar, moeder van een dochter en sinds 2006 met dochter en man woonachtig in Weezenhof. Mijn roots liggen in Brabant, maar na de studie aan de lerarenopleiding ben ik in deze omgeving blijven plakken. Ik heb jaren in de binnenstad gewoond, maar toen we echt een huis wilden kopen zijn we hier terechtgekomen. We verkozen Weezenhof boven Nijmegen Noord vanwege de groene en ruime opzet en de meer heterogene opbouw van bewoners.  Tijdens mijn deeltijdopleiding tuin- en landschapsinrichting die ik 6 jaar geleden deed, kreeg ik meer oog voor de openbare ruimte. Sinds die tijd ben ik me bewust van het belang van een centrale plek en hoe zo’n plek zorgt voor verbinding. Denk aan een dorpsplein. Daaromheen staan de huizen, winkels en cafés, daar is de markt, daar ontmoeten de mensen elkaar. Nu is er de mogelijkheid om een begin te maken met een centrale plek in onze eigen wijk en het is zo ontzettend leuk om daar aan mee te werken en het gestalte te geven. Om te zien dat de behoefte aan ontmoeting en een gezamenlijke plek gedeeld wordt.

Marian Vermeulen – coördinator vrijwilligers
Na vele jaren te hebben gewerkt als loopbaanadviseur en daarnaast als praktijkmanager in een drukke fysiotherapiepraktijk, ben ik nu een tijdje met pensioen. Ik heb me aangemeld als vrijwilligerscoördinator bij Huis van Weezenhof. Ik ervaar het contact met allerlei verschillende mensen als erg fijn en waardevol en zo kan ik een bijdrage leveren om Huis van Weezenhof tot een succes te maken.