Resultaten enquête nieuwbouwplan Dornick B.V.


Op zaterdag 27 november worden van 11.00 tot 13.00 uur in de aula van de Prins Clausschool tijdens een vergadering van het Bewonersplatform de resultaten van de enquête over de nieuwbouwplannen van Dornick B.V. voor het winkelcentrum met woningen in Weezenhof gepresenteerd.

Omdat een groepsbijeenkomst na 18.00 uur in verband met de Coronamaatregelen niet mogelijk is, zijn we van maandagavond 29 november uitgeweken naar zaterdagmorgen 27 november. In de aula kunnen maximaal 80 personen terecht, vandaar dat wij helaas moesten besluiten dat belangstellenden zich moeten aanmelden via https://huisvanweezenhof.nl/aanmelden-voor-presentatie-enquete/

Aanmelden kan tot vrijdag 26 november 12.00 uur, of tot de maximale grootte van 80 personen is bereikt. Bij binnenkomst is een geldige coronacheck (QRcode) verplicht.

Tijdens en na de presentatie is het mogelijk vragen te stellen en/of opmerkingen te maken. Verder willen wij in overleg met de aanwezigen tot besluitvorming komen over een vervolgtraject.

Graag tot ziens zaterdag 27 november in de Prins Clausschool

Hella Hogenboom, voorzitter Bewonersplatform Weezenhof
Tineke Baart, voorzitter Stichting Huis van Weezenhof

 
Scroll naar boven