Vrijwilligers bijeenkomst 14 januari

Kom ook meedoen met het Huis van Weezenhof!

Misschien ben je afgelopen zaterdag ook al even binnen geweest in het Huis van Weezenhof. Er hebben zich al vrijwilligers gemeld die gaan klussen, schilderen en inrichten, maar we kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken.

Ondertussen gaan we ook kijken naar de activiteiten die al door buurtbewoners zijn aangedragen. Misschien heb jij ook nog wel ideeën over wat je graag zou willen doen. Of ben jij degene die het wil organiseren. Want zo gaat het werken. Met en door de wijkbewoners.

Doel is Huis van Weezenhof dé ontmoetingsplek te maken van onze wijk waar je kunt binnenlopen voor een kop koffie, een praatje , krantje lezen of spelletje doen. Waar je muziek kunt maken, een lezing kan geven, samen film kijken, een proeverij houden. Waar je met de hele familie terecht kan om samen te eten als dat niet past in je eigen huis. Kortom:

Huis van Weezenhof wil de ruimte creëren voor ontmoeting

Spreekt dit je aan en wil jij je steentje bijdragen kom dan 14 januari!

Dan gaan we met alle mensen die zich aangemeld hebben om de tafel. Dan kun je laten horen hoe jij bij wil dragen, wat je wil doen, wanneer en hoe vaak. Op onze beurt zullen wij vertellen wat je van ons kunt verwachten qua faciliteiten en ondersteuning. We hopen op een hoge opkomst en veel vrijwilligers zodat we veel open kunnen zijn en er veel activiteiten kunnen plaats vinden.

Maandag 14 januari van 19.30 tot 21.30 uur in de Prins Clausschool (naast winkelcentrum)

 
Scroll naar boven