Wij Weezenhof

Wij Weezenhof is de naam van een serie programma’s die te volgen zullen zijn op Youtube. Het is een project van initiatiefnemer en hobbyist-filmmaker Leon van Velthuijsen, Tineke Baart namens Huis van Weezenhof en Nijmegenaar van het jaar Qader Shafiq.

Wij Weezenhof gaat van start met als doel om in deze tijd waarin de lockdown ten gevolge van Corona nog maar heel geleidelijk versoepeld wordt, verbinding in onze wijk tot stand te brengen. Er is op dit moment weinig gelegenheid om bij te praten op het schoolplein, op straat en tijdens het boodschappen, om zo op de hoogte te blijven van wat er speelt om ons heen.

Hoe staat het met de werkgroepen rond de Skeave Huse en het winkelcentrum? Maar ook, hoe gaat het met de ondernemer, met de school, de kinderen, de ouderen, moeders etc in deze tijd van Corona? En wat voor – onbekende – talenten herbergt Weezenhof? Kortom, voldoende onderwerpen om een aantal programma’s mee te vullen.

Aanstaande vrijdag 29 mei staat aflevering 1 online. Hierin zijn te gast Arno Lippmann van de Prins Claus School en Rinus Janssen, oud raadslid. Onderwerpen die aan bod komen zijn het onderwijs in corona tijd en de Skeave Huse.

De afleveringen zijn te volgen via de link:

https://www.youtube.com/channel/UCP0JAqUAHyRzB85JZ-Wkb8w


Wij Weezenhof – informeert en verbindt